motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor chiptuning belgie legaal

chiptuning belgie legaal
Onderzoek: Is chiptuning legaal? Autofans.
U bent hier: Home Onderzoek: Is chiptuning legaal? Onderzoek: Is chiptuning legaal? Over het elektronisch opvoeren van motoren, ook wel chiptuning genaamd, bestaan nog veel vragen. Want de wildste verhalen doen de ronde op verschillende fora over de legaliteit ervan.
Chiptuning: legaal of illegaal? Algemeen AutoMinded.be.
Wat ik me overlaatst afvroeg, is chiptuning nu legaal of illegaal? Voor zover ik weet, is het niet toegelaten, zoals elke andere motortuning. Toch rijden er talloze liefhebbers en anderen rond met een paar extra pk onder de kap dan standaard.
verboden handelspraktijken aanklagen JuridischForum.be.
Tevens stelt de Europa al een tijdje de vraag aan alle lokale" overheidsdiensten om de Europese norm over te nemen, deze stelt dat een xx percentage afwijking van het motorvermogen legaal is. Berichten: 1 Reputation: 0 Juridisch actief: Nee. 11, 1 maand 2 dagen geleden 16 mar 2018 1752.: chiptuner schreef: Chiptuning is wel degelijk legaal, en wel in verschillende contexten.:
Chiptuning Illegaal zonder nieuwe Gelijkvormigheid! DRIVR.
En er word geschreven over gevaar? In Duitsland en Nedrland is het ook legaal zelfs via de TUV! Duitsland is een stuk strenger dan Belgie dus hou op met deze onzin schrijven. 31/10/2010 David Beantwoorden. Bij ongevallen met veel schade en gewonden wordt nu zeer vaak de software van de wagen nagekeken. Indien de wagen getuned is, kan de verzekering zich terugtrekken. Of de kosten die ze moet vergoeden integraal verhalen op de chauffeur met de onverzekerde wagen. Gevaar genoeg voor je? Daarnaast blijft het fraude. Wil je meer vermogen? Betaal er dan ook de taksen en de verzekeringspremie voor. Of stel je tevreden met iets minder. 19/02/2011 Marc Beantwoorden. Inderdaad David, goe gezegd. Drugs dealen, overvallen en inbraken is ook populair onder bepaalde bendes. Waarom dan ook niet die illegale handel in chiptuning aanpakken?
Is chiptuning legaal.
Skip to footer f. Is chiptuning legaal. 5 October 2015. Download de gratis app voor android of iOS Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte Stel je vraag Gratis juridische vragen stellen Is chiptuning legaal? Volgens het K.B.
Tuning Belgium.be.
Dit fenomeen staat bekend als tuning. Tuning is de laatste jaren erg populair geworden, vooral bij jongeren. Sommige veranderingen kunnen echter uw veiligheid, die van uw passagiers of die van andere weggebruikers in gevaar brengen. Daarom heeft de overheid verschillende beperkingen op tuning wettelijk vastgelegd.
FAQ BR-Performance Professionele chiptuning.
Tevens kunnen wij de herprogrammatie op elk ogenblik ongedaan maken zodat er geen spoor meer van is. Bij de meeste merken blijft de fabrieksgarantie gewoon behouden, omdat een goed uitgevoerde chiptuning geen schadelijke gevolgen heeft voor de wagen. Er zijn zelfs al merken die zelf een chiptuning verkopen.
Voor-en Nadelen Motortuning.
8 juli 2016, 0051.: Zijn er al gevallen bekend waarbij de verzekeraar kon aantonen dat het incident/ongeval te wijten was aan de chiptuning? 15 juli 2016, 0246.: Kan mezelf niet inbeelden dat een ongeval aan chiptuning te wijten kan zijn.

Contacteer ons