motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor chiptuning belgie legaal

chiptuning belgie legaal
Onderzoek: Is chiptuning legaal? Autofans.
Laten we meteen met de deur in huis vallen; chiptuning is wettelijk niet illegaal voor ingeschreven voertuigen, het is gewoon bijna onmogelijk om het legaal te doen. In 2010 werd een Ministeriële omzendbrief uitgestuurd door de staatssecretaris voor Mobiliteit destijds, Etienne Schouppe CDV.
FAQ BR-Performance Professionele chiptuning.
Een powerbox verandert de waarden die naar de motor ecu worden gestuurd, de ecu wordt bedrogen, dit is niet de juiste manier van tunen en houdt ook heel wat risico's' met zich mee, vandaar dat wij dit niet verkopen en tevens ten sterkste afraden. BR-Performance 2018 Professionele chiptuning.
abt tuning belgie atm chiptuning chiptuning belgie legaal.
beste chiptuning belgie. alfa romeo tuning. audi tuning parts. Op zoek naar chiptuning belgie legaal? chiptuning belgie legaal. Maar hoe zit dat nu met die chiptuning voor autos? Legaal of niet? Hoe zit het dan met je verzekering en garantie?
verboden handelspraktijken aanklagen JuridischForum.be.
Michael83, je bent duidelijk verkeerd geïnformeerd geweest. Chiptuning is wel degelijk legaal, en wel in verschillende contexten.: 1 Het getunede voertuig zal niet op de openbare weg gebruikt worden. 2 Er is geen sprake van stijging van het motorvermogen bvb.
Is chiptuning legaal.
Skip to footer f. Is chiptuning legaal. 5 October 2015. Download de gratis app voor android of iOS Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte Stel je vraag Gratis juridische vragen stellen Is chiptuning legaal? Volgens het K.B.
Chiptuning: legaal of illegaal? Algemeen AutoMinded.be.
Wat ik me overlaatst afvroeg, is chiptuning nu legaal of illegaal? Voor zover ik weet, is het niet toegelaten, zoals elke andere motortuning. Toch rijden er talloze liefhebbers en anderen rond met een paar extra pk onder de kap dan standaard.
Chiptuning.
Maar hoe zit dat nu met die chiptuning voor autos? Legaal of niet? Hoe zit het dan met je verzekering en garantie? Blijkbaar is het bijvoorbeeld in Duitsland wel legaal en zijn ze in België bezig om de wet hieromtrent aan te passen.
Tuning Belgium.be.
Dit fenomeen staat bekend als tuning. Tuning is de laatste jaren erg populair geworden, vooral bij jongeren. Sommige veranderingen kunnen echter uw veiligheid, die van uw passagiers of die van andere weggebruikers in gevaar brengen. Daarom heeft de overheid verschillende beperkingen op tuning wettelijk vastgelegd.

Contacteer ons