motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Resultaten voor chiptuning duitsland

chiptuning duitsland
Chiptuning toch geen tovermiddel? Autoblog.nl.
Verhoogde topsnelheid en acceleratie boeien mij niet zo het is geen raceauto Het gaat mij meer om koppel/trekkracht en het goed kunnen meekomen met het overige verkeer als ik een caravan door Duitsland trek. Iemand ervaring met chiptuning en het trekken van een caravan?
Chiptuning 180?
User Tagging Statistics. This is a discussion on Chiptuning 180? within the Mercedes CLA Belgium Netherlands forums, part of the Mercedes-Benz CLA World Forums category; Wie heeft er ervaring met CHIPTUNING? Ik zie op internet erg veel aanbieders, en wil mijn CLA180 in de toekomst ook laten chippen.
Chiptuning Audi x1F195 ZIPtuning Chiptuning Tuning TÜV, Motorgarantie Testbank.
ZIPtuning heeft een OBD chiptuning ontwikkeld die betrouwbaar werkt en geschikt is voor dagelijks gebruik. Net zoals bij al onze dieseltuningen, gaat het verbruik naar beneden terwijl het rijplezier stijgt, eventuele fiscale voordelen lage bijtelling / geen wegenbelasting blijven dus altijd van kracht. Chiptuning Audi 2.0 TDI.
auto chiptuning Pagina 3.
Re: auto chiptuning. Klopt inderdaad, je wagen is niet meer gelijkvormig met de andere wagens die door de fabricant gemaakt worden, en bijgevolg mag de wagen niet meer op de openbare weg gebruikt worden wel op circuit op voorwaarde dat hij op een aanhanger vervoerd wordt daarom noemt het ook een gelijkvormigheids attest h, en de TUV uit Duitsland heeft totaal geen waarde in Belgi, dus dat helpt ook niet.
Onderzoek: Is chiptuning legaal? Autofans.
Lionel De Wannemaeker 26/03/2017 1114.: Ik vind dat chiptuning moet legaal zijn. Overdreven snelheid is altijd strafbaar of het met gertunde of met originele motor is. Dus wat is het probleem? Misschien dat verzekeringen weeral willen profiteren? Mich 23/12/2017 1129.: Duitsland erkent het al jaren en alles loopt zelfs perfect.
home.
In onze showroom van 400 m2, kan u steeds terecht voor kwaliteitsproducten zoals: velgen, banden, carkits, multi-media, trekhaken, carrosseriekits, verlagingen en PDC. Ook de meer exclusieve merken behoren tot ons gamma. Ons bekwaam en hoopopgeleid personeel staat garant voor een vakkundige montage. Dit gebeurt in ons montage-atelier, dat uitgerust is met de modernste apparatuur. 2014 SET TUNING.
Chiptuning.
Allemaal goed en wil, k heb vroeger ook mijnen brommer opgedreven, en dan ook mijn consoles gechipt voor import games. Maar hoe zit dat nu met die chiptuning voor autos? Legaal of niet? Hoe zit het dan met je verzekering en garantie? Blijkbaar is het bijvoorbeeld in Duitsland wel legaal en zijn ze in België bezig om de wet hieromtrent aan te passen.
Chiptuning voor meer vermogen en minder verbruik Das Import.
Na import kan een simpele chiptuning een gewenste upgrade bewerkstelligen. Wij kunnen voor de meeste automerken en modellen chiptuning op maat faciliteren. In ieder geval, doch niet uitsluitend, voor Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover, Volkswagen, Volvo. Neem graag contact met ons op indien u wensen en prijzen nader wenst te bespreken. Wellicht ook interessant.: Radar detector inbouwen. Auto import service. Waarom een auto importeren uit Duitsland?
Chiptuning DMT CHIPTUNING Vermogensbank 3 jaar garantie extra vermogen, beter rendement.
Welkom op website van DMTuning, de referentie in België met betrekking tot chiptuning performance eco chiptuning. Wij bieden u graag duidelijke en correcte informatie over chiptuning en motormanagement. Surf en kom meer te weten over de werking van chiptuning. Wil u nog meer te weten komen over chiptuning?
Chiptuning mercedes Auto-onderdelen 2dehands.be.
winst 35 din en 578 Nm minder diesel verbruik 05, tot 08, L. 5 maart 2018 1011: Comines-Warneton. Mercedes Sprinter Chiptuning Dieseltuning, zuiniger sterker. Chiptuning over de Diagnosepoort. Mercedes Sprinter Chiptuning over de Diagnosepoort veilig binnen de fabrieksmarges LET OP Chiptuning is.
Chiptuning Rica Belgie Chiptuning.
Voor nog betere prestaties van uw auto of motor, kunt u er ook voor kiezen de hardware van uw auto aan te passen. Is de hardware gewijzigd, da. Stand Alone Management. Tuning Op Maat. The iSoftLoader allows you to tune your car by yourself.

Contacteer ons