motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Op zoek naar de abt?

de abt
Zaal Den Abt Den Abt.
De naam zaal Den Abt werd onthuld tijdens de traditionele varkenskoppenverkoop op zondag 17 januari 2016, het naamfeest van de patroonheilige Sint-Antonius Abt van Wolfsdonk. Deze naam verwijst zowel naar de patroonheilige van deze parochie, als naar de eeuwenoude band van Wolfsdonk met de Abdij.
De Abt BVBA BE 0636.978.610 Gent.
Bekijk alle officiële publicaties van De Abt in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van De Abt. Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over De Abt in Trends Magazine. Enkel voor ingelogde gebruikers.
De Abt Kippenrestaurant Praatcafé Vergaderzalen I Gent.
Vrienden van De Abt. A la carte. Vrienden van De Abt. W ie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.
De Abt De Hipste adresjes van Gent.
Het warme zomerweer zorgde ervoor dat we de maaltijd licht hielden. We namen plaats op hun ruime en gezellige terras en kozen voor een salade Treviso Gandaham, zongedroogde tomaat, peer, meloen, rozijnen, rucola, parmezaan en salade De Abt kip, scampi, ananas, pijnboompitten, kerstomaat.
De Abt, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Gent. Activiteiten in de omgeving van De Abt. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen.
Vierde kippenzaak opent in centrum Gent Regio HLN.
Rond het Sint Baafsplein zijn er nu De Abt in de Lange Kruisstraat, een kippenzaak in de voormalige Tartuffe tegenover het stadhuis, een kippenrestaurant in het koetshuis van het Sint-Jorishof en Chicks in Onderbergen. Het" valt inderdaad op, zegt horecacoach Bart Inghelbrecht.

Contacteer ons