motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor de abt

de abt
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Abt, Gent Tel: 0472996. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent. 0472 99 60 52. Andere interessante bedrijven in de buurt. Sala Thai 3. Hooiaard 5, 9000 Gent. Drabstraat 17, 9000 Gent. Kasteellaan 51, 9000 Gent.
De Abt Kippenrestaurant Praatcafé Vergaderzalen I Gent.
Vrienden van De Abt. A la carte. Vrienden van De Abt. W ie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.
De Abt De Hipste adresjes van Gent.
Het warme zomerweer zorgde ervoor dat we de maaltijd licht hielden. We namen plaats op hun ruime en gezellige terras en kozen voor een salade Treviso Gandaham, zongedroogde tomaat, peer, meloen, rozijnen, rucola, parmezaan en salade De Abt kip, scampi, ananas, pijnboompitten, kerstomaat.
De Abt, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle dingen om te doen in Gent. Activiteiten in de omgeving van De Abt. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. De Abt, Gent. Restaurants in Gent.
Reserveer bij Restaurant De Abt in Gent, Oost-Vlaanderen Restaurant reserveren in Gent.
DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Contacteer ons