motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Resultaten voor vag chiptuning

vag chiptuning
Tuning CNG wagen Volkswagen groep CNG VAG Aardgasrijder Forum Rijden op aardgas.
Tuning CNG wagen. Log in om dit te volgen. Tuning CNG wagen. Door JoskeBoe, 22 Januari, 2016 in Volkswagen groep CNG VAG. Pagina 1 van 3. Geplaatst: 22 Januari, 2016. Ik rij met een 1.4 TSI 110 Pk motor op CNG.
Chiptuning DMT CHIPTUNING Vermogensbank 3 jaar garantie extra vermogen, beter rendement.
WAT IS CHIPTUNING. Welkom op website van DMTuning, de referentie in België met betrekking tot chiptuning performance eco chiptuning. Wij bieden u graag duidelijke en correcte informatie over chiptuning en motormanagement. Surf en kom meer te weten over de werking van chiptuning.
Actie 10% korting op chiptuning van de beste VAG tuner JDengineering.
Door zich te specialiseren heeft JD engineering een gigantische knowhow en heeft voor bijna elke type auto een chiptuning beschikbaar. Door gebruik te maken van de volledig VAG specifieke diagnose, programmeer apparatuur en een rollerbank kan JD Engineering elke auto tot de perfectie afstellen.
JDEngineering TV JDEngineering VAG motortuningsspecialist.
VW Golf 7 2.0 TDI 150pk @ 185pk 400Nm. Seat Leon 1.8 TFSI 180pk DSG7 en 230pk 330Nm. JDEngineering OBD-Tuning VAG 1.6 TDI CR. Tuning Audi A1 1.4 TSI 185pk Stage II. JDEngineering chiptuning Audi RS6 4.2 V8 BiTurbo. Q7 6.0 V12 TDI.
DVX Performance Homepage.
Chiptuning beschikbaar Delphi. Vanaf heden is het mogelijk om de 1.6 en 2.0 TDi motoren, uitgerust met een Delphi stuurdoos te herschrijven rechtstreeks. Op onze site kan u alle info vinden met betrekkig to resultaten en prijzen. Deze motor vind u terug in de merken van de VAG groep.
VCDS / VAG-COM: uitleg tips trics.
Als de auto volgens VAG specificatie LongLife olie moet hebben, gebruik dan 5W30 VAG specificatie 507.00 en zeker geen 0W30. Als de auto geen LongLife olie nodig heeft, geef m dan 5W40 VAG specificatie 505.01. Criteria waarop je de kwaliteit een tuning kunt beoordelen.
DVX Performance Chiptuning Autosport upgrade onderdelen.
DVX Products 16. Chiptuning DVX algemene autosport upgrade onderdelen. DVX Performance is reeds een gevestigde waarde in het chiptuningmilieu sinds 2005, weliswaar beter bekent onder de naam Davyrox. In 2012 werd beslist om de naam te veranderden in DVX Performance. Dit gecombineerd met een 4x4 vermogens testbank, zorgde voor een enorme opmars in het tunen van auto's. Wegens de grote vraag naar onderdelen werd er in 2013 beslist om een webshop op te bouwen. 1 jaar later was het zover. Op onze webshop vind u een groot aanbod performance gerichte onderdelen. Gezien DVX Performance gekend is als de VAG specialist van België zal het grootste aanbod bestaan uit onderdelen voor de VAG groep bestaande uit o.a.
VAG-COM / VCDS aanpassingen Chip Performance Chiptuning, Ecotuning en Brandstofbesparing.
Wij beschikken over een originele nederlandse VCDS / VAG-COM waarbij we alle verborgen opties kunnen instellen, activeren of deactiveren. Ook DVD/TV vrijschakelen behoort vaak tot de mogelijkheden. Prijzen VAG aanpassingen/resetten/uitlezen vanaf 25., Prijzen DVD vrijschakelen vanaf 50., De volgende aanpassingen kunnen wij onder andere realiseren mits de juiste modules aanwezig zijn.;
VCDS / VAG-COM: uitleg tips trics.
Tuning van de dealer. Wat betreft de eventuele nadelen voor de houdbaarheid van je TDI: het is niet voor niets dat VAG chiptuning mits binnen redelijke grenzen aanbiedt met behoud van de garantie. Chiptuning van VAG is meestal van ABT, soms ook door OCT of SKN, een enkele keer van JD.
Specialist in Chiptuning en Hardware Upgrade APEC Belgium.
Met gecombineerd meer dan 20 jaar ervaring in het vak, optimaliseert APEC Belgium de meeste merken en autotypes met gespecialiseerde performance en economic chiptuning. Onze software optimalisatie en individuele instellingen voor elke wagen zorgen voor de ideale rijbeleving. Gespecialiseerd in VAG/BMW software tuning. Dankzij de vele tijd die APEC Belgium investeert in ontwikkelling zijn wij op vele vlakken de pionier in Belgïe als het aankomt op lanceren van nieuwe zaken in de VAG en BMW wereld. Zo waren wij de allereerste tuner in België die de 1.6TDI kon tunen, de eerste met op maat DSG tuning, enzovoort.
JDEngineering.
JDEngineering VAG tuningsspecialist. Audi S6 4.0 TFSI. Lets tune this thing! Welkom @ JDEngineering.nl. JDEngineering is gespecialiseerd in het tunen van VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche. Wij hebben veel ervaring met custom chiptuning, hierbij passen wij de software uniek aan op de motor, dus geen universele software.

Contacteer ons