motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Resultaten voor motortuning belgie

motortuning belgie
Bedrijf BR-Performance Professionele chiptuning.
Met referenties als tot de verbeelding sprekende straatmonsters: Pagani Zonda 600pk, Porsche Turbo 720pk, Audi RS6 800pk, Corvette Z06 1060pk, hebben onze ingenieurs in het verleden heel wat ervaring opgedaan. Naast motortuning heeft BR-Performance ook het vertrouwen gekregen van o.a.
Chiptuning Tuning TÜV, Motorgarantie Testbank ZIPtuning.
Er is daarom niet per definitie een custom tuning nodig voor elke individuele auto. Autofabrikanten passen in de fabriek ook dezelfde afstelling toe voor gelijke modellen. Custom tuning heeft wel nut als er mechanische aanpassingen aan de auto zijn gedaan.
Welke zijn de gevolgen op wetgevend/juridisch vlak? Tuning Bull-Power.
BULL-POWER DE CHIP-TUNING SPECIALIST IN BELGIE. Bel 32 09 344 24 70. GSM 32 0477 59 44 92. Welke zijn de gevolgen op wetgevend/juridisch vlak? Betreffende buitenlandse bezoekers van deze website: gelieve zich aldaar te informeren omtrent Uw lokaal toegepaste regelgeving. Betreft de Belgische wetgeving is deze jammerlijk genoeg hierin niet erg up-to-date. De tot zo ver bij ons bekende situatie is volgende.: Volgens omzendbrief 12 maart 2010: Zijn" in elk geval verboden: 27 Motortuning." Aldus ingevolge de plaatsing van een elektronische motortuning in een voertuig beantwoordt dat voertuig niet meer aan de technische homologatie wegens het vermogenstijgend effect.
Is chiptuning legaal.
Meer nog, motortuning wordt door de hoger vermelde Ministeriële omzendbrief van 12 maart 2010 uitdrukkelijk verboden. Wanneer een voertuig toch zodanig wordt getuned dat het méér vermogen heeft dan vermeld in het certificaat van goedkeuring, dan kan dit bijgevolg enkel met de uitdrukkelijke goedkeuring van de constructeur zie hoger.
Onderzoek: Is chiptuning legaal? Autofans.
Want volgens de strikte wet dient elke verandering te gebeuren met goedkeuring van de constructeur lees: zelfs het vervangen van je stereo. Niet realistisch natuurlijk, daarom ook de brief met uitzonderingen. In die omzendbrief staan tevens een resem aan veranderingen die niet zomaar mogen gebeuren. Onder nummer 27 zien we dan ook motortuning staan.
Kwaliteitsvolle chiptuning voor hét beste resultaat CTH.
welke chiptuning kiest u? U kan, afhankelijk van uw voertuig, kiezen uit 4 opties: basis chiptuning, extreme chiptuning, ECO chiptuning en externe ECU powerbox tuning. Chiptuning levert altijd hoge kwaliteit en test daarom uw wagen zowel voor als na de motortuning uitgebreid op onze 4x4 vermogenstestbank.
Tuning Belgium.be.
Dit fenomeen staat bekend als tuning. Tuning is de laatste jaren erg populair geworden, vooral bij jongeren. Sommige veranderingen kunnen echter uw veiligheid, die van uw passagiers of die van andere weggebruikers in gevaar brengen. Daarom heeft de overheid verschillende beperkingen op tuning wettelijk vastgelegd.
DVX Performance Homepage.
Chiptuning Porsche 991.2 en 718 beschikbaar. Vanaf heden is het mogelijk om de nieuwe Porsches carrera 991.2 en Boxter/cayman 178 te herschrijven door een op maat gemaakte software. Op onze site kan u alle info vinden met betrekkig to resultaten en prijzen.

Contacteer ons