motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Resultaten voor auto chippen

auto chippen
Chiptuning en OBD tuning wel of niet goed? Auto en Vervoer Auto.
Dit ligt eraan je kan hem extreem laten tunen voor prestaties ook kan je je auto laten Eco tunen. OBD tuning betekent On Board Diagnostics. Met Eco tuning verhoog je de prestaties van je auto amper maar je auto gaat er qua zuinigheid flink op vooruit! Bovendien wordt de levensduur van je motor bepaald door jezelf. Als je je auto wilt laten chip tunen moet je op een aantal dingen letten. Vervalt de garantie van je auto? Meestal wordt de garantie overgenomen door de chiptuner niet als je de auto extreem laat chiptunen. Let goed op waar je je auto laat chiptunen. Ook moet je goed kijken wat de prijzen zijn per bedrijf en hoeveel vermogen winst ze uit je auto kunnen halen.
Chiptuning-PLUS For Fast Low and Loud cars.
Chiptuning toch geen tovermiddel? Autoblog.nl.
Kan je dit geld niet ophoesten en wil je toch meer prestaties dan is nagellakremover altijd nog een optie. Volgens veel verhalen op internet van mensen die hun auto hebben laten chippen daalt in veel gevallen het verbruik stoot de auto niet meer schadelijke stoffen uit dan voorheen en de motor schijnt er ook niet harder van te slijten. Als je dit leest komt waarschijnlijk meteen de vraag op Waarom halen de fabrikanten dan niet meer uit hun motoren als autos met een chipbehandeling al zo makkelijk te tunen zijn.
Chiptuning Op Maat TÜV Motorgarantie Testbank.
09 373 87 80.
Chiptuning voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Tekens op banden wat betekenen ze? Auto wassen zonder krassen. Zo voorkom je ze tips.
DMT Chiptuning Veelgesde vragen omtrent chiptuning.
Doordat de motor merkelijk soepeler loopt en sneller opneemt zal hij onder normale omstandigheden minder gaan verbruiken. Wat is een CPU en wat doet die in m'n auto? Hedendaagse motoren worden door een computer gestuurd De motorsturing of ECU of CPU. De afkorting ECU staat voor ENGINE CONTROL UNIT of electronic control unit durft men het ook te noemen. CPU staat voor CENTRAL PROCESSING UNIT en is uiteraard net hetzelfde. Deze computer beheert en controleert alle motorfunkties zoals het inspuitingstijdstip inspuitingshoeveelheid turboladerdruk en commonraildruk. Dit wordt bepaald door MAPPINGS of KENVELDEN dit zijn driedimensionele beelden die als parameter werken en gaan bepalen hoeveel inspuiting de motor nodig heeft bij een bepaalde bedrijfstemperatuur snelheid en belastingsgraad.
Meer vermogen en rijplezier minder verbruik APEC Belgium.
Maximale dekking 2 580 bij motorschade 6 450. 10% Vrijstelling Standaard dekking van motor aandrijving en turbo. Optioneel bij 4X4 35/ jaar. Wat is mogelijk met jouw auto? Chiptuning is mogelijk op elke auto. Ontdek wat APEC Belgium voor jouw auto kan betekenen en ga voor het allerbeste. Onze software optimalisatie en individuele instellingen zorgen voor de ideale rijbeleving. Even laten weten dat deze upgrade hetgeen was dat deze wagen ontbrak! Adam Volvo V70 1.6d 109Pk. MT is daarjuist aangepast door apec en owee in het naar huisrijden na wat testen zeer tevreden! het vermogen blijft komen zonder dip. en vertrekken gaat ook zeer soepel! voor wie nog twijfelt gewoon doen toppie.
ATM-Chiptuning Chiptuning van uw benzine en/of diesel auto vanaf 299.
ATM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware voor verbetering van de prestaties van benzine en dieselvoertuigen. U vindt de betrouwbare partner in chiptuning op verschillende locaties Nederland en in België. Vind hieronder eenvoudig uw auto. Chiptuning door ATM-Chiptuning is een succesverhaal in zowel Nederland als België. Nissan NV200 1.5 DCi 90pk 2009. Mijn Nissan NV 200 rijdt als een speer na een timing bij ATM. Stoplichtsprintjes in zijn 2e versnelling wegtrekken is een feest! Menig auto houdt mij niet bij! Opel Insignia 2.0 Turbo 220pk 2008 2013.
Kwaliteitsvolle chiptuning voor hét beste resultaat CTH.
individuele chiptuning van uw wagen. Vermogenstest op Dynostar testbank. Externe ECU powerbox mogelijk. Real-time beelden tijdens installatie. 5 jaar garantie op uw chiptuning. laat uw auto professioneel chippen. Wilt u de prestaties verbeteren en bovendien het verbruik laten dalen? Kies dan voor professionele chiptuning! Chiptuning chipt uw auto in een moderne werkplaats met Dynostar testbank. Met meer dan 25 jaar expertise in software herprogrammatie en blijvende investeringen in topmateriaal behoren wij tot de top van chiptuning in België en Nederland. welke chiptuning kiest u? U kan afhankelijk van uw voertuig kiezen uit 4 opties basis chiptuning extreme chiptuning ECO chiptuning en externe ECU powerbox tuning.
Onderzoek Is chiptuning legaal? Autofans.
Men moet eens stoppen met alles en iedereen het handje vast te houden. Legaal of niet de gevolgen om als firmawagen rijder gepakt te worden met een gechipte auto zijn voor mij veel te groot om het nog maar de riskeren. En dat pakken gebeurd meestal wanneer er een ongeval gebeurd is en elke stok dat de verzekering vind om mee te slagen zullen ze gebruiken. Nop niet voor mij. Help ik kocht een youngtimer met amper 60.000 op de teller. Hier ga je geen spijt van hebben. De M10 motor heeft normaal niet teveel problemen. Door Jonathan 10 min geleden.
Auto chippen chiptuning op maat voor vlot rijgedrag C.T.H. Chiptuning.
Chiptuning uw auto chippen. kunt u uw auto succesvol laten chippen. De meerderheid van de moderne motoren wordt gestuurd door een computer beter bekend als ECU Engine Control Unit. Deze elektronische rekeneenheid bepaalt de voorontsteking en de hoeveelheid brandstof die geïnjecteerd zal worden dit allemaal in functie van een aantal parameters zoals. de dichtheid van de aangezogen lucht. de stand van het gaspedaal. Bij turbomotoren zal deze computer ook de laaddruk bepalen. Bij turbo-diesels wordt daar ook nog eens de inspuitdruk de turbodruk en het dieseldebiet aan toegevoegd.

Contacteer ons